>>>

Почетна награда за г-жа Радка Стаменова, председател на БАЖП
- "Емблематични жени-лидери, създаващи един по-добър свят за всички"-

Председателят на Българската асоциация на жените предприемачи, г-жа Радка Стаменова бе удостоена с наградата"Емблематични жени-лидери, създаващи един по-добър свят за всички" - Iconic Women Creating Better World for All по време на Женския икономически форум (Women Economic Forum (WEF) 2017), който се провежда от 8 до 13 май 2017 г. – Ню Делхи, Индия.

>>>

Women Economic Forum (WEF) 2017
8-13 май 2017 г. – Ню Делхи, Индия

Българско участие в Световния икономически форум по женско предприемачество 2017 в Индия

С вечерно парти за „Добре дошли!” в хотел „Пулман Аеросити“, Ню Делхи, организаторите на  СВЕТОВНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ ПО ЖЕНСКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО (WEF 2017) посрещнаха на 7-ми май около 500 жени от над 100 страни.

Присъстваха министри от Индия и чужбина, 12 посланика,  много гости, сред които и българският посланик Петко Добрев.

Форумът бе официално открит на 8-ми май от д-р Харбиин Арора – председател на ALL Ladies League, под чиято егида се провежда събитието. В продължение на 6 дни, до 13-ти май, хотел „Пулман Аеросити“, ще бъде изпълнен от съзидателната енергия на жени-лидери и успешно реализирали се предприемачи от цял свят. Те ще споделят своя опит и добри практики, идеи, инициативи, и визията си за управление на бъдещето през 21-ви век, през който ще станем свидетели на нарастващата роля на жените във всички сфери на живота.

Представител на нашата страна във форума е инж. Радка Стаменова – член на Управителния съвет и на Изпълнителния съвет на БТПП и председател на Българската асоциация на жените-предприемачи (БАЖП), която прие любезната покана на д-р Арора да участва в събитието като делегат-докладчик, член на Консултативния изпълнителен съвет и на Тематичния консултативен комитет.

Г-жа Стаменова ще представи дейността на жените-предприемачи, членове на БТПП, политиката на БТПП в подкрепа на женското предприемачество в България и ползотворното сътрудничество между двете организации.

 


>>> BPW Europe
15-та Европейска конференция – Цюрих 2016
30 септември – 2 октомври 2016 г.
http://bpw-europe.org/conference-2016

>>> 10-ти форум Business and Professional Women – BPW Danube Net
4 – 5 ноември 2016 г. – Пула, Хърватска
http://www.bpw-danubenet.org/pula-2016.html

Copyright © 2009
Българска асоциация на жените предприемачи